Експерт: кошти на добудову "Одеса-Броди" можуть бути знайдені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: кошти на добудову "Одеса-Броди" можуть бути знайдені

Енергетика
217
Радник Президента України - Керівник Головного управління з питань міжнародних відносин Адміністрації Президента Андрій Гончарук зазначив, що за позитивної оцінки проекту з добудови нафтопроводу "Одеса-Броди" кошти на цей проект будуть знайдені. Про це УНН повідомили в прес-службі глави держави.
"Питання обговорювалося протягом усіх наших останніх зустрічей, і, наскільки мені відомо, польська сторона зараз перебуває в активній фазі технічної оцінки, і за позитивної оцінки можливе знаходження тих коштів, які необхідні для добудови, з'єднання нашого нафтопроводу з нафтопроводом у Республіці Польща, для того, щоб качати нафту на Гданськ", - зазначив Гончарук.
Щодо того, на чиї кошти буде завершуватися добудова, Гончарук сказав: "Я думаю, що будь-які гроші - вони надійдуть з Варшави, вони надійдуть з Брюсселя - вони вітаються... Ми розраховуємо, щоб це запрацювало як міжнародний проект, тому що те, що є на сьогодні, - це не потужний проект, який закладався на початку. На початку ідея звучала "Одеса-Броди - Гданськ". Тому нам треба йти на Гданськ".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас