Газпром не підтвердив інформацію про можливе зниження ціни на газ для України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Газпром не підтвердив інформацію про можливе зниження ціни на газ для України

Енергетика
360
Російський газовий монополіст Газпром не конкретизує підсумки зустрічі глави ВАТ Олексія Міллера з президентом України Віктором Януковичем і міністром енергетики та вугільної промисловості України Юрієм Бойко.
У повідомленні управління інформації "Газпрому" за підсумками зустрічі, йдеться, що "сторони обговорили тенденції, що складаються на російському і зарубіжних ринках газу, фактори, що впливають на них, а також питання перспективного співробітництва в газовій сфері".
Як повідомлялося раніше, 24 травня в Києві пройшли переговори міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка і голови ВАТ Газпром Міллера з газового питання.
Офіційний представник Газпрому Сергій Купріянов повідомив, що переговори ще не завершені і офіційних результатів немає.
Відповідаючи на питання, чи можна очікувати за результатами переговорів на згоду Росії замінити в формулою утворення ціни на газ вартість газойлю на вартість вугілля, Купріянов сказав, що Україна зробила таку пропозицію, однак остаточний результат буде по завершенні переговорів.
У свою чергу прес-секретар міністра палива та енергетики України Олександр Колодій 24 травня повідомив, що на результати переговорів можна очікувати 25 травня.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас