В Італії затримали Супруненка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії затримали Супруненка

Кримінал
1278
Правоохоронні органи Італії затримали депутата Київської міської ради В'ячеслава Супруненка, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в Київраді.
Супрунеко - колишній зять мера Києва Леоніда Черновецького: днями українські ЗМІ повідомили, що кілька місяців тому він розлучився з дочкою мера.
11 квітня 2011 року Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти депутата Київської міської ради В'ячеслава Супруненка і лідера фракції Блоку Черновецького в Київраді Дениса Комарницького за здійснення ними розбійного нападу. Генпрокуратура оголосила в розшук Супруненка, в тому числі по лінії Інтерполу.
В 2008 році заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін порушив кримінальну справу за фактом розбійного нападу на одного з партнерів юридичної компанії "Корпоративні технології", адвоката Івана Гранцева, в якому брали участь Супруненко і Комарницький. Напад стався 2 вересня 2005 року в приміщенні Київського міського Бюро технічної інвентаризації.
Газета "Сегодня" із посиланням на власні джерела називає причиною конфлікту майнові спори довкола поліграфічного комбінату "Книга", розташованого в Києві по вулиці Артема. Проте відразу після порушення справи прокурор Олександр Медведько прийняв постанову про скасування кримінальної справи стосовно Супруненка і Комарницького і справу було перекваліфіковано в "фактичну".
За неофіційними даними, Супруненко був ключовою фігурою в незаконному відчуженні активів під час перебування при владі в столиці так званої "молодої команди" Черновецького. Саме він погоджував всі питання виділення земельних ділянок і комунального майна, проте на офіційних документах його підпису немає.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас