Голова правління "Газпрому" Міллер має намір відвідати Україну для переговорів про ціну на газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова правління "Газпрому" Міллер має намір відвідати Україну для переговорів про ціну на газ

Енергетика
242
Голова правління російського "Газпрому" Олексій Міллер має намір у вівторок, 24 травня відвідати Україну для переговорів з міністром енергетики та вугільної промисловості Юрієм Бойко про зміну умов контракту на поставку природного газу.
Про це у Полтавській області повідомив журналістам сам Бойко.
"Сьогодні приїзд нашого російського партнера є одним з етапів переговорного процесу. Наше немасштабне співробітництво і те, що нас не влаштовують контракти, підписані колишнім прем'єр-міністром, - це зрозуміло. І наші російські партнери це теж розуміють", - сказав міністр.
Він додав, що, згідно з дорученням Президента Віктора Януковича, в ході переговорів українська сторона буде домагатися тих цін на газ для України, які дозволять цього року не допустити підвищення комунальних тарифів.
Як повідомляло агентство, Бойко вважає, що до вересня Україна і Росія зможуть знайти компроміс з перегляду контракту на поставку природного газу в Україну, домовившись про зниження ціни.
Раніше Росія заявила про готовність проаналізувати формулу ціни на природний газ, яка закріплена в контрактах Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" і російського "Газпрому".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас