Депутат: У Донецьку закуповують туалети за ціною мерседесів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депутат: У Донецьку закуповують туалети за ціною мерседесів

Казна та Політика
577
Народний депутат Остап Семерак (фракція "БЮТ-Батьківщина") вважає недопустимою ситуацію, коли в Донецьку на пересувний туалет в рамках підготовки до Євро-2012 витрачають 400 тис. грн. бюджетних коштів.
Як повідомили УНІАН в прес-службі “Батьківщини”, про це він заявив, коментуючи інформацію "Вісника державних закупівель".
“Партія регіонів демонструє дивний "прогрес" в "освоєнні" державних грошей під вивіскою Євро-2012: услід за харківськими лавами, кожна з яких коштує як автомобіль "Ланос", в Донецьку вже купують туалети за ціною "Мерседесів", - підкреслив Семерак, який є членом парламентського Комітету з питань бюджету, міністром опозиційного уряду у справах молоді, туризму, спорту і Євро-2012.
Він відзначив, що, очевидно, “представники Партії регіонів влаштували отаке внутріпартійне креативне змагання: хто більше "замутить" коштів на державних закупівлях під маркою підготовки до чемпіонату Європи”. “Якщо лави для харківського метро купували по 63 тис. грн. за штуку, то за кожен пересувний туалет для Донецька викладуть вже 400 тисяч”, - додав депутат.
Семерак відзначив, що "виборці Партії регіонів, мабуть, в "захваті" від того, як кошти, які могли б піти на збільшення пенсій або зарплат працівникам бюджетної сфери, переказуються на золоті унітази".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас