Обама: США нададуть допомогу Ірландії на шляху до її фінансового оздоровлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: США нададуть допомогу Ірландії на шляху до її фінансового оздоровлення

Казна та Політика
154
США нададуть допомогу Ірландії на шляху до її фінансового оздоровлення. Про це заявив у понеділок за підсумками переговорів, що відбулися в Дубліні, президент США Барак Обама.
Глава американської адміністрації і президент Ірландії Мері Макаліс, прем'єр-міністр Енда Кенні обговорили фінансову ситуацію в країні, а також можливість перегляду умов фінансової допомоги, отриманої Дубліном в кінці минулого року від Євросоюзу і Міжнародного валютного фонду (МВФ).
Як заявив Обама, "Сполучені Штати і Ірландію пов'язують родинні узи. Для мільйонів американців ірландського походження острів, як і раніше, символізує батьківщину і славні традиції незвичайних людей". "Ми раді бачити прогрес в стабілізації економічного стану в Ірландії, - додав він. - Ми надамо Ірландії всебічну допомогу на шляху економічного оздоровлення".
У свою чергу, Кенні запевнив американського лідера, що "Ірландія продовжить надавати США допомогу в наданні можливостей аеропорту Шенон для посадки і дозаправки американських військових літаків".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас