Сьогодні почнеться суд над Луценком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні почнеться суд над Луценком

Кримінал
411
Сьогодні екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, як очікується, буде доставлений до Печерського районного суду Києва, де на попередньому слуханні буде розглядатися кримінальна справа на нього. Суд відбудеться о 10:30 за адресою вул. Хрещатик, 42-А.
Як відомо, у понеділок суд вирішуватиме, чи залишати Луценко під вартою, чи відпускати під підписку про невиїзд або на поруки депутатів.
Як повідомлялося, Луценко був затриманий 26 грудня 2010 року. 27 грудня Печерський районний суд Києва обрав для екс-міністра запобіжний захід у вигляді взяття під варту.
За даними Генпрокуратури, Луценко інкримінується заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем, за попередньою змовою групою осіб, перевищення влади або службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки, та зловживання владою, вчинене працівником правоохоронних органів.
22 квітня Луценко почав голодування після рішення суду вкотре продовжити термін його ув'язнення, хоча політик вже завершив ознайомлення з матеріалами порушеної проти нього кримінальної справи.
Увечері 10 травня Луценко зі слідчого ізолятора доставили в лікарню швидкої допомоги Києва.
17 травня Генпрокуратура направила до Печерського суду Києва кримінальну справу на Луценка.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас