Медвєдєв: Потрібно вводити нові стандарти в світову економіку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медвєдєв: Потрібно вводити нові стандарти в світову економіку

Казна та Політика
349
Президент РФ Дмитро Медвєдєв вважає, що для функціонування світової економіки треба розробляти нові стандарти управління і звітності.
"Вже сьогодні необхідно говорити про нові просунуті міжнародні стандарти в банківській, фінансовій сфері, у сфері бухгалтерського обліку, про єдині стандарти в галузі корпоративного управління", - сказав він.
"Треба признатися, ці процеси йдуть не так швидко, як мені б того хотілося. Тому що нам набагато простіше домовлятися про якісь миттєві заходи, включаючи, до речі, заходи досить серйозної фінансової підтримки. Але, в той же час, набагато важче домовлятися про загальні принципи і норми, але робити це треба, я сподіваюся, це розуміють мої партнери", - додав Медвєдєв.
За словами президента, ця проблема зі всією очевидністю оголилась в період глобальної фінансової кризи, коли про неї вперше заговорили на крупних міжнародних дискусійних майданчиках, у тому числі у форматі "великої двадцятки".
В даний час інвестори вилучають кошти з обігу, ціни на сировинні товари дещо знизилися, а тривога за стан світової економіки веде до нестійкості ринків.
Минулого тижня російський фондовий ринок продовжив зниження. Ринкова капіталізація найбільших компаній, що торгуються в РТС, з минулої п'ятниці знизилася ще на 7,5 млрд доларів. Також існує ризик того, що великого попиту на російські активи може найближчим часом і не з'явитися.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас