Литвин впевнений, що Рада не зніме Тігіпка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин впевнений, що Рада не зніме Тігіпка

223
Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що проект постанови про звернення парламенту до президента України Віктору Януковичу щодо відставки віце-прем'єр-міністра - міністра соціальної політики та праці Сергія Тігіпка тільки підвищить імідж міністра.
"Я думаю, що такий проект постанови спрацює позитивно власне для Тігіпка", - сказав спікер на прес-конференції в п'ятницю у Вінниці, відповідаючи на відповідне питання агентства "Інетрфакс-Україна".
Литвин зазначив, що поки Тігіпко асоціюється в народу з проведенням реформ.
Голова уряду також зазначив, що така законодавча ініціатива має право на існування, однак "не знаю, якому комітету доручити розглядати це питання, оскільки це не в компетенції жодного комітету".
Прогнозуючи результати голосування за дану постанову Литвин сказав що воно може набрати до 100 голосів: "комуністи, частина НУ-НС і частина БЮТ-Батьківщина".
Спікер також додав, що Тігіпко не прийшов на "годину уряду" до Верховної Ради Україні, тому що дійсно захворів. "Він мені телефонував, він захворів... Йому було важко говорити і я відразу зрозумів, що він захворів", - сказав Литвин.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас