Нардеп: У 2013 р. Україна опиниться на порозі другої хвилі кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нардеп: У 2013 р. Україна опиниться на порозі другої хвилі кризи

Казна та Політика
1228
Голова ради Асоціації українських банків, член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, банківської діяльності, податкової та митної політики, народний депутат України Станіслав Аржевітін прогнозує, що у 2013 р. Україна опиниться на порозі другої хвилі економічної кризи. Про це він сказав під час прес-конференції в медіахолі УНН.
"Нам треба пам'ятати, що 2013 рік важливий для нашої держави, тому що саме тоді буде величезне навантаження на бюджет в частині повернення Україною боргів. Отже, якщо сьогодні нічого не робити, я переконаний, це можна охарактеризувати як те, що ми стоїмо на порозі другої хвилі кризи", - зазначив нардеп.
На його думку, зараз має змінитися ключова роль Національного банку України в кредитній підтримці суб'єктів саме економічного сектору.
"Ті обмеження, кредитні ресурси, які йдуть чи то каналом рефінансування, чи то валютним каналом, - це все емісійний ресурс, це найдорожче, що є в нашій країні, і воно має спрямовуватися не на каструлі і холодильники, не на автомобілі, це повинно направлятися в реальний сектор економіки", - додав Аржевітін.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас