Київ виділить 18 млн грн на навчання міліції та медиків до Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ виділить 18 млн грн на навчання міліції та медиків до Євро-2012

Казна та Політика
95
Влада Києва уклала договір з двома київськими вузами та приватним підприємством на навчання іноземним мовам волонтерів, міліції та сервісного персоналу до Євро-2012.
Київський національний університет імені Тараса Шевченка та ПП "Робот-Інтелект" (Київ) виграли тендер Головного управління освіти і науки Київської міськради на забезпечення мовної підготовки волонтерів, стюардів, працівників сфери обслуговування, медичних працівників та співробітників правоохоронних органів для обслуговування в столиці фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, повідомляє Інтерфакс-Україна.
Відповідно до опублікованого на веб-сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі оголошенню про результати тендеру, договори на надання відповідних послуг між сторонами підписані 11 травня.
Вартість укладеного договору з університетом ім.Шевченка становить 5 млн. грн (без ПДВ), з "Робот-Інтелект" - 5,2 млн. грн.
Головне управління освіти і науки 11 травня також уклало договір з Національним педагогічним університетом ім. Драгоманова на забезпечення практичної підготовки волонтерів і стюардів для обслуговування заходів Євро-2012, що проходять у Києві. Вартість укладеного з університетом ім. Драгоманова договору становить 5,5 млн. грн. При цьому процедурою відбору волонтерів і стюардів для обслуговування в столиці Євро-2012 займеться Український науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи (Київ). З ним 11 травня підписано договір на 1,71 млн. грн (без ПДВ).
В свою чергу, приватний вищий навчальний заклад "Київський міжнародний університет" (Київ) за 500 тис. грн (без ПДВ) забезпечить дослідження міжнародної практики організації волонтерського руху та роботи з молоддю в країнах, які проводили великі міжнародні спортивні заходи.
Нагадаємо, в рамках Євро-2012 Київ прийме і проведе три матчі групової стадії, один чвертьфінал і фінал. Міністерство внутрішніх справ планує навчити англійської мови близько 40 тисяч своїх співробітників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас