Литвин: ВР наступного пленарного тижня розгляне зміни до НК про платників єдиного податку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин: ВР наступного пленарного тижня розгляне зміни до НК про платників єдиного податку

Казна та Політика
579
Верховна Рада України (ВР) наступного пленарного тижня (31 травня - 3 червня) розгляне зміни до Податкового кодексу щодо платників єдиного податку.
Про це в четвер під час прес-конференції за результатами позачергового засідання Бюро ПАЧЕС зазначив голова ВР Володимир Литвин, повідомляє прес-служба парламенту.
Литвин повідомив, що в парламенті зареєстровано близько 40 внесених депутатами законопроектів, якими також пропонується удосконалити положення Податкового кодексу. При розгляді цих пропозицій, за його словами, профільний парламентський комітет визначить серед них найбільш конструктивні для їх урахування у законопроекті Кабінету міністрів України при його ухваленні в цілому.
"Ми детально вивчимо всі ці пропозиції, врахуємо законодавчі ініціативи депутатів, які заслуговують на увагу, і, я думаю, наступного пленарного тижня цей законопроект буде розглянуто з таким прицілом, щоб до завершення цієї сесії ми схвалили вичерпне рішення", - підкреслив Литвин.
Нагадаємо, сьогодні під стінами Верховної Ради (ВР) України зібралося близько 2 тис. мітингувальників підприємців малого та середнього бізнесу, які вимагали ухвалити зміни до Податкового кодексу в частині спрощення адміністрування податків, оптимізації спрощеної системи оподаткування.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас