Україна і ЄС домовилися про секонд-хенд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і ЄС домовилися про секонд-хенд

1222
Україна і ЄС в цілому домовилися про захисні заходи на одяг "секонд-хенд". Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Валерій П’ятницький після закінчення консультацій з ЄС про створення зони вільної торгівлі.
"Я не називатиму зараз конкретні цифри, але зрозуміло, що вони відображатимуть якусь кон'юнктуру цін, що склалася, на одяг", - сказав він.
П’ятницький відзначив, що вхідні ціни на секонд-хенд передбачають введення мит на товари, що імпортуються до України, за ціною нижче, ніж встановлена вхідна ціна.
"Є певний рівень, про який ми домовляємося, який складається на ринку, нижче цього рівня застосовується певне мито, яке коректує цю ціну. Якщо ціна вища цього порогу - не застосовується (мито)", - відзначив він.
Нагадаємо, в листопаді за результатами 14 саміту "Україна - ЄС" в Брюсселі сторони висловили надію на завершення переговорів щодо угоди про асоціацію і створення зони вільної торгівлі в 2011 році.
Як раніше повідомлялося, податкові канікули на період до 1 січня 2016 року у вигляді нульового податку на прибуток поширюватимуться і на підприємства, що торгують "секонд-хендом".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас