ГПУ пригрозила Тимошенко в'язницею за недисциплінованість — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ пригрозила Тимошенко в'язницею за недисциплінованість

Казна та Політика
427
Перший заступник Генерального прокурора України Ренат Кузьмін не виключив, що стосовно екс-прем'єр-міністра і лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко може бути змінений запобіжний захід на взяття під варту.
Про це він заявив на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної ради, присвяченому розслідуванню обставин укладання газових домовленостей 2009 року.
Кузьмін відзначив, що "слідчий буде змушений вдатися до таких дій, якщо Тимошенко і її захисники будуть ухилятися від проведення слідчих дій".
Також він додав, що можливе й обмеження в термінах ознайомлення з кримінальними справами, а саме з закупівлі автомобілів швидкої допомоги і з нецільового використання коштів Кіотського протоколу. "Існує більш жорсткий спосіб реагування - зміна запобіжного заходу, якщо ситуація не зміниться", - зазначив Кузьмін.
Нагадаємо, раніше сьогодні Генеральна прокуратура Україна нагадала, що екс-прем'єр-міністр, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко ознайомлюється з кримінальними справами 87 днів і викликала її разом із захисником до Головного управління з розслідування особливо важливих справ о 10:00 19 травня 2011 року для "завершення слідства".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас