Ще на одного київського екс-чиновника завели кримінальну справу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще на одного київського екс-чиновника завели кримінальну справу

Кримінал
703
Прокуратура столиці порушила кримінальну справу проти колишнього начальника Головного управління капітального будівництва Київської міської державної адміністрації. Про це повідомили в прес-службі столичної прокуратури.
За їх даними, справу було порушено за результатами перевірки використання бюджетних коштів на реконструкцію споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництва технологічної лінії з обробки та утилізації осадів Бортницької станції аерації департаменту експлуатації каналізаційного господарства ВАТ "Київводоканал".
У ході проведеної дослідчої перевірки встановлено, що колишній начальник Головного управління капітального будівництва Києва, зловживаючи своїм службовим становищем, підписав з одним з приватних підприємств столиці завідомо фіктивні акти прийому-передачі проектної документації, пов'язаної з будівництвом мулоспалювального заводу, на підставі яких перерахував цьому підприємству грошові кошти в сумі понад 5,6 мільйонів гривень.
Фактично роботи виконані не були, обумовлена ​​договором проектна документація відсутня. Посадові особи підприємства-підрядника ухиляються від спілкування з перевіряльниками, повідомили в прокуратурі.
За даним фактом прокуратурою Києва стосовно екс-начальника Головного управління капітального будівництва КМДА порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 364 (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та частиною 2 статті 366 (службова підробка, що спричинила тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас