Львівська облрада вимагає від Януковича звільнити Азарова і Могильова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львівська облрада вимагає від Януковича звільнити Азарова і Могильова

Казна та Політика
586
Львівська обласна рада вимагає від президента Віктора Януковича відправити у відставку прем'єр-міністра Миколу Азарова і міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.
"Наш президент закликає з бігбордів "Любіть Україну!" Сьогодні ми говоримо президенту Януковичу: " Віктор Федорович, любіть Україну і Ви! Відправте уряд Азарова у повному складі у відставку!", - сказано в зверненні.
В зверненні також наголошується, що Януковичу і Партії регіонів треба визнати свої кадрові помилки і насправді почати будувати нову країну, як вони і обіцяли.
"Почати це з того, що відправити у відставку Азарова", - йдеться в зверненні. Облрада звинувачує Азарова в тому, що він проводив реформи. За даними облради, з обіцяних Януковичем 113 законів реформістів прийнятий лише один - Податковий кодекс.
Також облрада звинувачує Азарова в тому, що в 2010 році українці стали жити значно гірше. Окрім цього, депутати Львівської облради звинувачують прем'єра в підвищенні цін на капусту, гречку й інші види товарів.
Щодо Могильова облрада не задоволена тим, що він організував у країні міліційне свавілля. Як приклади депутати навели смерті людей у відділеннях міліції, примусове годування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, а також масові безпорядки 9 травня у Львові.
"Враховуючи викладене, Львівська обласна рада як найвищий представницький орган і законний захисник інтересів територіальних громад області, вимагає припинити репресії і відправити у відставку міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова як відповідального за міліційне свавілля в Україні", - сказано в зверненні.
Також в документі відзначається, що міліція під керівництвом Могильова перетворилася на каральний орган, який використовує проти мирних громадян палиці і сльозогінний газ.
За дане звернення проголосували 75 депутатів при необхідних 59.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас