Тимошенко: Необхідно усунути Януковича законним шляхом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Необхідно усунути Януковича законним шляхом

Казна та Політика
655
Єдине, що потрібно робити, це якомога швидше конституційним шляхом усувати Януковича від влади. Не Азарова, Льовочкіна, Табачника чи Пшонку - це наслідки... А саме Януковича, тому що це причина", - пише екс-прем'єр-міністр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко у своїй статті для "Української правди".
"Останнім часом спостерігаю новий спектакль. "Опозиціонери" вимагають відставки Азарова:))) Тільки політичним примітивам не зрозуміло, що Янукович мріє перекласти свою відповідальність на Азарова, "злити" його ближче до парламентських виборів і сказати: "Голосуйте, і ви побачите нового Януковича", - зазначила Тимошенко.
На її думку, справжня опозиція не грала б "в ці примітивні ігри потішного радикалізму і пейнтболу по другорядним фігурам з оточення". Тимошенко переконана в тому, що необхідно об'єднатися навколо ідеї справжніх перетворень, системних змін в Україні і гнати цю зграю всю до останнього.
"Хотілося б вірити, що це завдання ми виконаємо на наступних парламентських виборах у жовтні 2012 року, взявши спільними зусиллями більше 300 голосів у Верховній Раді, але, після оприлюднення законопроекту про вибори до Верховної ради в редакції влади, ситуація ускладнюється", - підкреслила екс-прем'єр.
На її думку, якщо влада проштовхне "закон, який зробить неможливим проведення чесних парламентських виборів", доведеться йти іншим політичним шляхом, який у 2004 році вже довів свою ефективність. "Ми почали системну роботу в цьому напрямку", - підкреслила Тимошенко.
Наприкінці матеріалу вона написала: "9 травня в Києві біля парку Слави бачила абсолютно новий і абсолютно німецький BMW X5 народного депутата Партії регіонів з двома прапорцями на лобовому склі - Партії регіонів і Радянського Союзу. З нашим свята, мовляв, хлопці... Настав час припиняти їхнє свято...".
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас