Єфремов: У Кабміні намічаються перестановки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов: У Кабміні намічаються перестановки

Казна та Політика
633
Голова фракції ПР Олександр Єфремов на брифінгу у Верховній Раді (ВР) заявив, що в Кабінеті міністрів України будуть "деякі" перестановки, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я знаю, що будуть деякі перестановки в Кабміні, але це рішення ухвалюють прем'єр-міністр і Президент (України Віктор Янукович)", - заявив Єфремов.
Водночас, він не зміг підтвердити інформацію про відставку міністра охорони здоров'я Іллі Ємця. "У нас немає цієї інформації... офіційна інформація з даного питання відсутня", - сказав вона.
У прес-службі уряду інформації про відставку Ємця також не володіють.
Відзначимо, як повідомив прес-секретар міністра охорони здоров'я Сергій Нагорянський РБК-Україна, міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець зараз перебуває на своєму робочому місці не зважаючи на відпустку. Нагорянський повідомив, що минулого тижня міністр узяв відпустку, щоб виступити на щорічній конференції Американської асоціації торакальних хірургів у Філадельфії (США).
Раніше повідомлялося, що за інформацією ЗМІ Ємець в п'ятницю написав заяву про відставку.
Як повідомлялося раніше, 12 травня Президент Віктор Янукович розкритикував роботу Ємця у сфері реформування системи охорони здоров'я.
Нагадаємо, 21 грудня 2010 р. Президент звільнив Зиновія Митника з посади міністра охорони здоров'я, призначивши замість нього Ємця.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас