БЮТ ініціює розслідування Радою списання боргів підприємств ПЕК перед держбюджетом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ ініціює розслідування Радою списання боргів підприємств ПЕК перед держбюджетом

Казна та Політика
339
Фракція "Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина" у Верховній Раді ініціює створення тимчасової слідчої комісії парламенту, яка б розслідувала обставини, за яких парламент списав борги підприємств ПЕК перед державним бюджетом.
Про це на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради повідомив голова фракції БЮТБ Іван Кириленко.
Опозиційна фракція виступає за розгляд парламентом створення відповідної комісії на засіданні в середу, 18 травня.
"Так сталося, що дуже швидко Верховна Рада прийняла рішення про списання заборгованості в житлово-комунальній сфері перед енергопостачальними організаціями, їх борги перед бюджетом. Що це у нас за Дід Мороз такий, який десятками мільярдів гривень розкидається наліво і направо?.. Ми пропонуємо створити комісію і розібратися, звідки природа цієї заборгованості і чому так швидко під шумок списані колосальні кошти", - сказав голова БЮТБ.
Окрім цього, за словами Кириленка, БЮТБ виступає за розгляд Радою 18 травня створення слідчої комісії, яка б розслідувала причини різкого зростання цін на продукти харчування.
Як повідомляло агентство, на засіданні 12 травня Рада списала борги підприємств ПЕК на суму понад 24 млрд гривень перед державним бюджетом, а також відповідні взаємні борги підприємств ПЕК.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас