Каддафі захищають від авіанальотів НАТО "живими щитами" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Каддафі захищають від авіанальотів НАТО "живими щитами"

Казна та Політика
356
Населення Тріполі захищає Каддафі "живими щитами", про це повідомляє лівійське державне телебачення.
Як передають Вести, сотні жителів лівійської столиці оточили резиденцію полковника, телестудію і будівлю радіостанції "Голос Африки". Таким чином городяни виражають протест проти бомбардувань НАТО.
Тим часом, в опозиційному Бенгазі приземлився літак " Катарських авіаліній" для евакуації поранених. Командування НАТО видало на цей рейс спеціальний дозвіл - згідно з резолюцією ООН, повітряний простір над Лівією закритий для всіх польотів, окрім гуманітарних.
А у Франції пройшли переговори президента Ніколя Саркозі з представником Перехідної національної ради Махмудом Джібрілем. Зустріч була закритою. Єлісейський палац повідомив лише, що Париж обіцяє Бенгазі політичну і фінансову підтримку, передає телеканал.
Раніше під час свого візиту до Вашингтона Махмуд Джібріль не приховував, що опозиція "зіткнулася з гострою фінансовою проблемою". За його словами, найближчим часом їй будуть необхідні кошти у розмірі 3 мільярдів доларів. Минулого тижня на засіданні в Римі контактна група по Лівії прийняла рішення створити спеціальний фонд фінансової допомоги опозиції. Для цієї мети, можливо, будуть використані заморожені на Заході рахунки Каддафі і його родичів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас