ПР: "День гніву" виявився "пустушкою" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: "День гніву" виявився "пустушкою"

Казна та Політика
340
Обіцяні опозицією масові акції протесту, анонсовані як "День гніву", виявилися пустушкою, заявляють у Парії регіонів.
"Анонсований "День гніву" - це черговий піар-хід опозиції, який, на їхню думку, мав принести їм політичні дивіденди. Насправді, в Україні зараз немає ні політичних, ні економічних, ні ідеологічних причин для протестних настроїв", - цитує прес-служба партії народного депутата Олега Надошу.
На думку депутата, опонентам влади треба відмовитися від ідеї марно витрачати час на різні мітинги і акції протесту.
"Набагато ефективніше пропонувати розумні і конструктивні ідеї щодо того, як проводити реформи, яких потребує Україна", - вважає політик.
На його думку, нинішні протести не мають під собою жодного сенсу, оскільки "уряд Миколи Азарова, отримавши в спадок від попередньої влади величезні державні борги і розкрадену казну, в стислі терміни змогло стабілізувати ситуацію, знівелювавши тим самим підстави для незадоволеності громадян".
У свою чергу, депутат, лідер "Молодих регіонів" Андрій Пінчук заявив, що всі органи державної влади готові до конструктивного діалогу з опозицією "з метою поліпшення життя громадян".
"Сьогодні ми стали свідками того, що анонсована як багатотисячна акція "День гніву" не зібрала і тисячі своїх учасників. Вочевидь, що це повний провал для їх організаторів", - резюмував Пінчук.
Він також переконаний в необхідності перейти від пікетів і акцій протесту до підготовки чітких і обґрунтованих пропозицій до влади з боку громадських організацій, підприємців з врахуванням економічної ситуації в країні.
"Іншого виходу сьогодні просто не існує", - підсумував політик
Як повідомлялося, в акції "День гніву" під будівлею Ради взяли участь декілька сотень осіб. В той же час правопорядок на місці проведення акції був забезпечений майже тисячею міліціонерів. Організатори заявляють про намір продовжити День гніву безстроковою акцією протесту.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас