Експерти: Рівень безробіття в США очікується на рівні 8,9% в II кв. 2011 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: Рівень безробіття в США очікується на рівні 8,9% в II кв. 2011 р.

Казна та Політика
128
Економісти стали менш оптимістично оцінювати перспективи економічного зростання в США, але оптимістичніше оцінюють ринок праці, хоча він як і раніше повільно відновлюється після глибокої кризи, повідомляє Reuters.
Дослідження прогнозистів Федеральної резервної системи Філадельфії, проведене в другому кварталі, показало середнє прогнозне зростання на рівні 3,2 відсотка в поточному кварталі, що менше на 3,5% в порівнянні з оцінками опитування, проведеного в першому кварталі.
В даний час прогнозується рівень безробіття в США на рівні 8,9% в другому кварталі, зменшився в порівнянні з попереднім прогнозом в 9,2%. Середній рівень безробіття, як і раніше, очікується на рівні 7% в 2014 році, що передбачає довгий шлях до повного відновлення ринку праці.
Оцінки показників інфляції досить високі, у зв'язку з нещодавнім зростанням цін на енергоносії і збільшенням витрат, незважаючи на надлишок уваги до цінового тиску, на який звертають увагу офіційні особи Федеральної резервної системи, показує опитування.
Аналітики чекають, що споживчі ціни за винятком продовольства і енергоносіїв зростуть до 1,7%, що вище 1,2% за даними попереднього опитування, але все ще в межах діапазону, визначеного центральним банком.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас