Табачнику сподобалася ідея створення спецбанків для кредитування вищої освіти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Табачнику сподобалася ідея створення спецбанків для кредитування вищої освіти

Кредит&Депозит
687
Міністр освіти і науки, молоді і спорту України Дмитро Табачник позитивно оцінює пропозицію голови Верховної Ради Володимира Литвина щодо створення спецбанків для кредитування вищої освіти. Про це він заявив під час прес-конференції.
"До цієї ініціативи, яку висловив голова Верховної Ради, думаю, що ми поставимося позитивно і разом з міністерствами економічного блоку напрацьовуватимемо документи, які сприятимуть цьому процесу", - сказав він. Табачник також відзначив, що готовий працювати в цьому напрямі, "як тільки прийдуть відповідні доручення".
Нагадаємо, що раніше Литвин заявляв про необхідність створення спеціалізованого банку для кредитування навчання у вищих навчальних закладах.
"Я вважаю, необхідно створювати відповідний банк. Або зробити один з нинішніх банків оператором на ринку освіти. Якщо є бажання вчитися - кредит. Відмінні знання - держава компенсує кредит, стимулюючи таким чином мізки. У іншому випадку випускник знатиме, що протягом 10-20 років він повертатиме кредит", - відзначив спікер.
За матеріалами:
Банки.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас