Корнілов пояснив причини падіння рейтингу "харківських угод" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корнілов пояснив причини падіння рейтингу "харківських угод"

Енергетика
590
Сьогодні всі майже забули, що завдяки підписанню "харківських угод" Україна отримала знижку на газ. Цим і пояснюється падіння рейтингу домовленостей. Про це на прес-конференції в медіахолі УНН сказав директор української філії Інституту країн СНД, політолог Володимир Корнілов.
"Ви зараз запитаєте пересічного українця з приводу цієї знижки в 100 дол., так вам більшість не скаже, що ця знижка існує. Ця тема взагалі випала з висвітлення засобами масової інформації, політиків, причому і з того, і з іншого боку, - цим і пояснюється падіння рейтингу "харківських угод", - відзначив експерт.
За його словами, всі лише говорять, що ціни на газ зростають, ціни на газ високі, ціни на газ несправедливі. "І ніхто насправді фактично вже не говорить, не згадує, як це було рік тому, в чому ж суть цих "харківських угод", - додав він.
Експерт відзначив, що простого арифметичного підрахунку достатньо, аби зрозуміти, що сталося б з українською економікою в разі непідписання "харківських угод".
"Насправді ці "харківські угоди", якими тепер незадоволені ні з того, ні з іншого боку, які виключно критикують в наших ЗМІ, врятували українську економіку", - підкреслив Корнілов.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас