ВВП Франції в I кварталі зріс на максимум з 2006 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВВП Франції в I кварталі зріс на максимум з 2006 року

Казна та Політика
89
ВВП Франції в першому кварталі 2011 року зріс на 1% в порівнянні з попередніми трьома місяцями, при цьому темпи зростання французької економіки в минулому кварталі виявилися максимальними з другого кварталу 2006 року, свідчать попередні дані Національного статистичного управління Insee.
Аналітики, опитані агентством Bloomberg, чекали підвищення показника на 0,6%.
Таким чином, темпи зростання французької економіки потроїлися в порівнянні з четвертим кварталом попереднього року, коли, згідно з переглянутими даними, підвищення показника склало 0,3% (раніше повідомлялося про зростання на 0,4%).
Зростання ВВП Франції в січні-березні в порівнянні з тим же періодом 2010 року склало 2,2%, тоді як експерти чекали підвищення на 1,8% після зростання на 1,4% в четвертому кварталі (переглянуті з 1,5%).
Французька економіка зростає восьмий квартал поспіль. В той же час економісти, хоча і визнають безперечним той факт, що відновлення другої за величиною економіки Європи є стійким, вважають, що його темпи, ймовірно, трохи сповільняться протягом цього року. Першими ознаками цього стало падіння обсягів промислового виробництва в березні і зниження індексу довіри виробників до економіки країни в квітні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас