Клюєв закликав підприємців повідомляти про факти здирства з боку співробітників МВС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв закликав підприємців повідомляти про факти здирства з боку співробітників МВС

Казна та Політика
500
Кабінет міністрів звертається до представників малого і середнього бізнесу з проханням повідомляти про факти здирства з боку співробітників правоохоронних органів на урядову гарячу телефонну лінію і телефон довіри МВС.
Про це заявив перший віце-прем'єр, міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв, передає прес-служба першого віце-прем'єра.
За словами Клюєва, на підставі численних скарг підприємців він доручив Міністерству внутрішніх справ звернути особливу увагу на проблему корумпованості співробітників підрозділів по боротьбі економічною злочинністю. Особливо це стосується проведення міліційних перевірок господарської діяльності підприємців, які торгують на ринках. Віце-прем'єр також відзначив, що, можливо, потрібно буде обмежити число таких перевірок.
Міністерство внутрішніх справ має звернути особливу увагу на скарги підприємців щодо поборів з боку названих підрозділів і проводити ретельні перевірки цих скарг, заявив Клюєв.
За словами першого заступника глави уряду, МВС доручено розповсюдити на всіх ринках країни інформацію про можливість підприємців скаржитися на дії співробітників правоохоронних органів.
"Я також попросив представників Ради підприємців при Кабінеті міністрів, а також Урядового уповноваженого з питань дерегулювання організувати інформування представників малого і середнього бізнесу про всі можливості інформувати уряд про факти здирства з боку працівників правоохоронних органів", - повідомив Клюєв.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас