"Норнікель" може побудувати мідеплавильний завод в Індонезії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Норнікель" може побудувати мідеплавильний завод в Індонезії

Енергетика
189
ГМК "Норільський нікель" і індонезійська компанія Nusantara Smelting Corp підписали меморандум про взаєморозуміння, що передбачає спільне будівництво переробного мідеплавильного заводу загальною виробничою потужністю до 400 тисяч тонн міді на рік і освоєння родовищ мідно-нікелевих руд на території Індонезії, йдеться в повідомленні "Норнікеля".
Документ був підписаний в Джакарті в ході робочої зустрічі гендиректора - голови правління ГМК Володимира Стржалковского з міністром промисловості Індонезії Мухаммедом Сулейман Хідаятом і головою Національного координаційного комітету з інвестицій Гітою Гірьяваном.
Також відбулася зустріч Стржалковского зі співголовою ділової ради "Індонезія - Росія" Лухутом Панджаітаном, в ході якої обговорювалися питання розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва. Індонезійська сторона висловила зацікавленість у придбанні російського обладнання для гірничодобувних підприємств Індонезії, а також готовність надавати російській компанії необхідну підтримку при реалізації проектів в Індонезії.
За підсумками 2010 року "Норнікель" виробив 388,9 тисячі тонн міді, що на 3,3% менше в порівнянні з 2009 роком.
Виробничі підрозділи групи ГМК розташовані в Росії в Норильському промисловому районі та на Кольському півострові, а також у Фінляндії, США, Австралії, Ботсвані та ПАР.
У Росії акції "Норнікеля" торгуються на ММВБ і РТС. АДР на акції компанії торгуються на позабіржовому ринку США, на Лондонській і Берлінській фондових біржах.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас