Добкін розповів, де Харків взяв гроші на червоні прапори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Добкін розповів, де Харків взяв гроші на червоні прапори

Казна та Політика
514
Губернатор Харківської області Михайло Добкін зазначив, що в Харкові і Харківській області виготовлення червоних прапорів Перемоги відбулося за рахунок місцевих організацій Партії регіонів і небюджетних коштів.
Про це він заявив в ефірі одного з телеканалів, повідомляє Українська правда.
"Я вважаю, що це виключне право місцевих громад вирішувати, як їм зустрічати 9 травня", - заявив Добкін.
"Що стосується Харкова і Харківської області, то багато державних установ, органів місцевого самоврядування вже вивісили червоний прапор Перемоги, і я можу вітати такі дії моїх колег з місцевого самоврядування", - зазначив губернатор.
Разом з тим, він додав, що не має права вказувати місцевому самоврядуванню, вішати їм прапори чи ні. "Це було виключне бажання мешканців Харківської області та міста Харкова", - сказав Добкін.
Він зазначив, що в Харкові і Харківській області виготовлення червоних прапорів Перемоги відбулося за рахунок місцевих організацій Партії регіонів і небюджетних коштів.
"Якщо говорити про фінансування - мені достеменно невідомо, я не маю права втручатися в місцеві бюджети, але з розмови з низкою моїх колег з місцевого самоврядування, хочу сказати, що частина прапорів була виготовлена міською та обласною організацією Партії Регіонів, а частина прапорів була виготовлена ​​за позабюджетні кошти", - уточнив губернатор.
За підрахунками громадських організацій, місцевим бюджетам ухвалення Верховною Радою закону про порядок офіційного використання копій прапора Перемоги 9 травня обійдеться мінімум в 30 мільйонів гривень.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас