Нафта дорожчає після значного падіння ціни в четвер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дорожчає після значного падіння ціни в четвер

Енергетика
576
Світові ціни на нафту демонструють позитивну динаміку в п'ятницю на тлі скупки інвесторами сировинних товарів, що значно подешевшали в попередню торговельну сесію. Про це свідчать дані торгів.
Вартість червневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах в Нью-Йорку станом на 8:40 мск зросла на 0,43 долара, або на 0,43%, - до 100,23 за барель. Ціна червневих контрактів на північноморську нафтову суміш марки Brent підвищилася на 1,14 долара, або на 0,03%, - до 111,94 за барель.
За підсумками четверга вартість нафти опустилася в середньому на 7-9 доларів на тлі песимістичних тижневих статданих з американського ринку праці.
"В п'ятницю можна чекати відновлення цін на нафту після агресивних розпродажів напередодні, - заявила агентству Bloomberg стратег сінгапурського Australia & New Zealand Banking Group Ltd. Серена Лім (Serene Lim). - В той же час трейдери можуть зберігати обережність напередодні виходу даних щодо безробіття в США в квітні".
В п'ятницю до відкриття торгів Бюро статистики Міністерства праці США опублікує дані щодо безробіття в країні в квітні 2011 року. Аналітики чекають збереження показника на рівні березня - 8,8%, і збільшення числа робочих місць в несільськогосподарських галузях економіки на 190 тис. після зростання показника в березні на 216 тис.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас