Одеська область виділила 3 млн грн на розвиток тваринництва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Одеська область виділила 3 млн грн на розвиток тваринництва

Казна та Політика
129
У 2011 році Одеська облдержадміністрація виділила 3 млн грн на підтримку тваринництва. Про це кореспонденту УНН розповіла начальник відділу організації виробництва та маркетингу тваринництва та з питань племінної справи Головного управління агропромислового розвитку ООДА Людмила Золотар.
"Передбачено, що на програму розвитку тваринництва буде виділено 10 млн грн на рік, але поки ми виділили лише 3 млн грн. Ці кошти будуть розподілені згідно з програмою "Тваринництво Одещини 2011-2015", що включає в себе здешевлення при купівлі племінної худоби всіх видів, 50% здешевлення реконструкції та будівництва молочно-товарних ферм та придбання обладнання, здешевлення взятих у банках кредитів на утримання корів молочно-м'ясного напрямків, 30% здешевлення придбання кормо-прибиральної техніки, проведення обласних виставок", - зазначила Л. Золотар.
За її словами, найбільша проблема галузі тваринництва в Одеській області - у відсутності стабільних цін на продукцію і кредитів, спрямованих на підтримку тваринництва.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас