Легалізація зайнятості в Донецькій області принесла до бюджету 20,2 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легалізація зайнятості в Донецькій області принесла до бюджету 20,2 млн грн

Казна та Політика
293
З початку роботи з питання легалізації зайнятості працездатного населення Донецької області (з середини жовтня 2010 року) в регіоні легалізовано 63,8 тис. громадян, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 20,2 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба Державної податкової адміністрації (ДПА) в Донецькій області.
Зокрема, тільки з початку 2011 року за результатами відпрацювання громадян, які отримали ідентифікаційні номери, однак при цьому, згідно з базами даних ДПА у Донецькій області, не отримують (не декларують) ніяких доходів, за рахунок виведення з тіні заробітної плати було легалізовано 37,8 тис. осіб. За результатами цієї роботи додатково до бюджету надійшло 12,3 млн грн.
Так, 2,2 тис. громадян було зареєстровано як суб'єкти господарської діяльності, за рахунок чого до бюджету додатково надійшло єдиного податку та податку на доходи фізичних осіб у сумі 1 млн грн. При цьому з 25 тис. громадян роботодавці оформили трудові відносини, в результаті чого до бюджету додатково надійшло податку на доходи фізичних осіб розміром 8,1 млн. грн. Крім того, ще 10,6 тис. громадян надали декларації про отримані доходи, в результаті чого в скарбницю додатково надійшло 3,2 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас