Кількість первинних заявок на допомогу з безробіття в США за тиждень виросла на 43 тис. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кількість первинних заявок на допомогу з безробіття в США за тиждень виросла на 43 тис.

Казна та Політика
162
Кількість первинних заявок на допомогу з безробіття в США за тиждень, що завершився 30 квітня, збільшилася на 43 тис., склавши 474 тис., повідомляє Міністерство праці США. Таким чином, дані виявилися гіршими за прогнози: аналітики чекали на значення показника за минулий тиждень на позначці в 410 тис. Кількість первинних заявок за тиждень, що завершився 23 квітня, була переглянута в бік підвищення - до 431 тис. з 429 тис.
Середнє кількість первинних заявок за чотири тижні, що завершилися 30 квітня, збільшилася на 22,25 тис. в порівнянні з переглянутим показником тижневої давності і склала 431,25 тис. Кількість тих, хто одержує допомогу з безробіття за тиждень, що завершився 23 квітня, склала 3,733 млн осіб, що на 74 тис. вище переглянутого показника попереднього тижня.
Кількість первинних заявок на допомогу з безробіття (Initial Jobless Claims) публікується щотижня Міністерством праці США. Показник відображає кількість людей, які вперше звернулися за допомогою протягом звітного тижня. Одночасно виходять дані за кількістю осіб, які отримують допомогу. Обидва індикатори відображають динаміку на ринку праці і часто переглядаються, надаючи помірний вплив на ринок. Тижневі значення первинних заявок вкрай волатильні, тому багато аналітиків вважають за краще відстежувати динаміку середнього за чотири тижні показника.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас