НБУ: Виплачено вже майже 500 млн грн внесків "Родовід Банку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ: Виплачено вже майже 500 млн грн внесків "Родовід Банку"

Казна та Політика
484
На сьогоднішній день виплачено майже 500 млн грн внесків "Родовід Банку", а понад 100 млн грн вкладники вирішили залишити в Ощадбанку. Про це розповів директор департаменту зовнішньоекономічних відносин Національного банку України Сергій Круглик, повідомляє офіційний сайт НБУ.
"Для зручності вкладників і прискорення процедури виплат, Ощадбанк здійснює реєстрацію вкладників у телефонному режимі і в режимі електронного зв'язку. Нацбанк України постійно контролює процес виплат", - підкреслив Круглик.
За його словами, через проблеми технічного характеру і велику кількість вкладників, багатьом з них не вдається додзвонитися на номер контакт-центру.
З метою усунення цієї проблеми Ощадбанк у кілька разів збільшив кількість операторів, але поки цього також недостатньо.
"Додатково повідомляю, що на сьогодні контакт-центром оброблено більше ніж 114 тисяч дзвінків, що відповідає майже половині кількості вкладників "Родовід Банку". Крім того, вже майже 25 тисяч вкладників дізналися про місце отримання виплат, скориставшись інтернет-сайтом Ощадбанку. НБУ сподівається на розуміння вкладниками масштабності вищезгаданої процедури і запевняє, що вона буде проведена в найкоротші терміни", - підкреслив банкір.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас