"Богдан Моторс" вирішив збільшити СФ на 0,4 млрд гривень до 1,4 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Богдан Моторс" вирішив збільшити СФ на 0,4 млрд гривень до 1,4 млрд

185
Акціонери що входить до корпорації "Богдан"автомобільної компанії "Богдан Моторс" (Київ) на зборах вирішили збільшити статутний фонд 357,5 млн гривень до 1 439,223 млн гривень шляхом додаткової емісії акцій.
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба корпорації.
Акціонери вирішили додатково випустити 1,43 млрд простих іменних акцій підприємства номінальною вартістю 0,25 гривні кожна.
Як повідомляло агентство, у квітні "Богдан Моторс" заявив про намір продати 12,94% своїх акцій, щоб залучити кошти, необхідні для завершення будівництва другої черги автобусного виробництва в Луцьку, а також для реалізації проекту з постановки на виробництво нової моделі легкового автомобіля.
У березні компанія з управління активами "Ізі Лайф" (Київ) купила 50% акцій підприємства "Черкаський автобус" (Черкаси), що входить до корпорації "Богдан", після чого підприємство було виведено зі складу корпорації.
Корпорація "Богдан" створена в лютому 2005 року 20 підприємствами-виробниками й реалізаторами автомобільної й автобусної техніки, в тому числі Луцьким автозаводом і заводом "Черкаський автобус", які виробляють автобуси модельного ряду "Богдан" всіх класів розмірності.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас