Проти екс-керівників "Мистецького арсеналу" порушили кримінальну справу за розтрату 3 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти екс-керівників "Мистецького арсеналу" порушили кримінальну справу за розтрату 3 млн грн.

Кримінал
522
Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно колишніх посадових осіб музейного комплексу Мистецький арсенал за фактом зловживання службовим становищем, що завдало державі збитку на суму 3 мільйонів гривень.
Так, в Генпрокуратурі повідомляють, що в кінці квітня відомством була проведена перевірка дотримання вимог законодавства при використанні державним підприємством Національний культурно-мистецький і музейний комплекс Мистецький арсенал бюджетних коштів на реконструкцію і будівництво приміщень по вул. Івана Мазепи, 28-30.
За її результатами 28.04.2011 року порушено кримінальну справу, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що завдало збитку державі).
Нагадаємо, 28 квітня Президент України Віктор Янукович своїм указом утворив Раду з питань розвитку Національного культурно-мистецького і музейного комплексу Мистецький арсенал. Згідно з указом, раду очолять міністр культури Михайло Кулиняк і за згодою екс-президент Віктор Ющенко.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас