Американець пограбував банк і поділився з пасажирами автобуса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець пограбував банк і поділився з пасажирами автобуса

Кримінал
276
В американському штаті Флорида суду чекає надзвичайно щедрий злочинець, якого місцеві жителі порівнюють з Робіном Гудом.
Таку славу 27-річний бездомний Елмер Макгуірт заслужив після того, як пограбував банк і почав роздавати гроші прямо в міському автобусі.
За словами поліцейських міста Сент-Пітерсберг, Макгуірт увійшов до відділення банку Wachovia і передав касиру крізь броньоване скло записку, в якій загрожував розправою, якщо не отримає гроші. Злякавшись до півсмерті, той витягнув із сейфа готівку і віддав грабіжнику, який навіть не був озброєний.
Покинувши будівлю банку, Макгуірт сів у перший же автобус, у салоні якого почав роздавати гроші. До цього часу поліцейські опитали свідків у банку, встановивши особу грабіжника і напрямок, в якому він зник. Через кілька хвилин правоохоронці по рації вийшли на зв'язок з водієм автобуса, який за їхнім наказом зупинився, пояснивши це пасажирам виникненням технічних неполадок. Коли Макгуірт вийшов з автобуса разом з іншими людьми, його затримали офіцери поліції, пред'явивши йому звинувачення у пограбуванні.
Правоохоронці конфіскували у Макгуірта кілька пачок банкнот. Гроші забрали і у пасажирів, які неохоче розлучалися з несподіваним дарунком. "Ми поки що не впевнені, що повернули всю викрадену суму. Справа в тому, що ми не змогли встановити, скільки було у пасажирів до того, як Макгуірт почав роздавати гроші. Крім того, немає точних даних і про те, скільки саме віддав наляканий касир", - сказав співробітник поліції округу Хіллсборо.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас