Греф: "Банки вб'є їх консервативність, якщо вони зараз не трансформуються" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греф: "Банки вб'є їх консервативність, якщо вони зараз не трансформуються"

365
Сучасні виклики перебувають у сфері швидкої адаптації до нових технологій, заявив під час свого візиту в США президент, голова правління Сбербанку Герман Греф.
"Банки вб'є їх консервативність, якщо вони зараз не трансформуються, - цитує главу найбільшого держбанку РФ прес-служба Сбербанку Росії. - Якби ви прийшли в Сбербанк по споживчий кредит три роки тому, вам би дали його за 14 днів, і в цьому процесі брали б участь 11 осіб. Зараз це 22 години і три людини".
Глава Сбербанку також оцінив ситуацію в Росії напередодні виборів: "Восени вибори до парламенту, навесні - президентські вибори. Це створює певну невизначеність, для нових інвесторів це може бути проблемою. Для нас це не обтяжливо: ті, хто хоче працювати, ті працюють, а не працюють ті, хто шукає причину не працювати".
На думку Грефа, Росії потрібні серйозні реформи: "Потрібна судова реформа, пенсійна, реформа охорони здоров'я, освіти - реформи всіх інститутів. Необхідні серйозне поліпшення бізнес-клімату та подальша приватизація. Держава повинна скоротити свою участь в економіці як власник активів, але при цьому істотно вдосконалити свою діяльність у сфері економічного регулювання".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас