Генпрокуратура погрожує притягти рідних Луценка за дезінформацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Генпрокуратура погрожує притягти рідних Луценка за дезінформацію

Кримінал
378
Генпрокуратура називає дезінформацією заяви захисників Юрія Луценка і його дружини про 8-денне голодування екс-міністра і погіршення його здоров'я.
"Ці заяви не відповідають дійсності, зроблені з метою дискредитації органів слідства і тиску на нього шляхом формування хибної громадської думки", - йдеться у заяві Генпрокуратури.
Як повідомляє прес-служба ГПУ, відомство запросило інформацію про стан здоров'я Луценка у керівництва Київського СІЗО. Згідно з отриманими відомостями, обвинувачений Луценко від їжі не відмовлявся і продовжує приймати її на рівні з іншими затриманими. Крім того, Луценко регулярно отримує передачі.
"Стан здоров'я Луценка Ю.В. та умови його утримання постійно контролюються і повністю відповідають встановленим нормам", - йдеться у заяві Генпрокуратури. Відомство нагадує захисникам і родичам обвинуваченого про неприпустимість спотворення фактів і поширення недостовірної інформації про стан слідства.
Колишній глава МВС України Юрій Луценко з грудня 2010 року перебуває в СІЗО. Суд ухвалив рішення продовжити термін перебування під вартою екс-міністра до 26 травня. Луценко на це заявив, що оголошує голодування.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас