Луценко оголосив голодування в СІЗО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко оголосив голодування в СІЗО

Кримінал
695
Сьогодні, у Страсну п'ятницю, екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, якому суд вчора ще на місяць продовжив арешт, оголосив голодування. З сьогоднішнього дня він буде тільки пити воду.
Як повідомляє "Дзеркало тижня. Україна", Луценко не піддався на вмовляння дружини не йти на це, заявивши, що "голодування - це останній шанс зрушити мою справу з місця, тому що юридичні методи вже вичерпані". Про це повідомила прес-секретар лідера "Народної самооборони" Лариса Сарган.
"Символічно, що він почав голодування на Страсну п'ятницю. Однак ні про яке розговіння на Великдень, звичайно, мови йти не може", - вважає прес-секретар Луценка.
Вона також повідомила, що запит до Кабінету Міністрів України від Європейського суду у справі Луценка вже надійшов.
Раніше повідомлялося, що Європейський суд з прав людини відкрила провадження за скаргою екс-міністра внутрішніх справ Луценка про незаконність його затримання та арешту, а також про порушення права на захист.
Як відомо, суд залишив ще на один місяць під вартою колишнього міністра внутрішніх справ.
Нагадаємо, Луценко був затриманий 26 грудня підрозділом СБУ "Альфа" біля його будинку в Києві, коли він вигулював собаку.
27 грудня Печерський районний суд Києва виніс рішення про взяття під варту Луценка терміном на два місяці. Луценко перевели з СІЗО СБУ до Лук'янівського СІЗО №13.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас