КПУ наполягає на проведенні референдуму про введення ринку землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КПУ наполягає на проведенні референдуму про введення ринку землі

Аграрний ринок
179
Сьогодні потрібно провести референдум про введення ринку сільськогосподарських земель. Про це заявив в медіахолі УНН народний депутат з фракції КПУ Сергій Гордієнко.
"Якщо є таке доленосне питання (введення ринку землі. - Ред.), то повинні висловити свою волю люди. Ми свого часу ініціювали і говорили, що давайте через референдум поспілкуємося з цього питання з народом. Але і референдуму бояться, і закони не вносили до Верховної Ради, тому що незрозуміло, яка буде їх доля", - зазначив Гордієнко.
Він також заявив, що фракція Комуністичної партії України не підтримає в нинішній редакції законопроекту про єдиний земельний кадастр.
"Ми голосувати за нього не будемо. Якщо він буде прийнятий більшістю голосів, то ми будемо домагатися і шляхом поправок, і внесенням змін, щоб вибити хоча б те, що є найбільш ганебним у цьому законі", - запевнив парламентарій.
За словами політика, земельний кадастр створювався на кошти бабусь і дідусів, які заплатили, щоб їм обміряли земельну ділянку, коли вони отримували державний акт на землю.
"Тепер ці бабусі або орган місцевого самоврядування підуть до того, хто буде відати державним земельним кадастром, щоб взяти виписку, яка коштує великих грошей. Ми будемо як до соски прив'язані до цього земельного кадастру і з нас будуть брати гроші за те, що створено нашими руками", - додав Гордієнко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас