СБУ викликає Немирю на допит у справі Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ викликає Немирю на допит у справі Тимошенко

Кримінал
286
Співробітник Служби безпеки України (СБУ) прибув у квартиру колишнього віце-прем'єра Григорія Немирі, щоб вручити повістку у справі стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
Про це стало відомо інтернет-виданню "Українська правда", яке посилається на інформацію прес-центру СБУ.
"20 квітня о 15.00 співробітник СБУ, виконуючи доручення Генеральної прокуратури, прибув за адресою, де зареєстрований колишній віце-прем'єр-міністр Григорій Немиря, з метою вручити повістку у справі, порушеній Генпрокуратурою проти Юлії Тимошенко щодо укладення газових угод у 2009 році", - заявили у відомстві.
У СБУ зазначають, що представившись, співробітник СБУ повідомив про мету свого візиту жінці, яка відповіла, що Немирі немає вдома.
"На прохання співробітника СБУ прийняти повістку, жінка відповіла, що не може відкрити двері чоловіку, з яким не знайома. Тоді співробітник запропонував запросити дільничного міліціонера і вручити повістку в його присутності, на що жінка теж відповіла відмовою", - розповіли в прес-службі.
"Після цього співробітник СБУ звернувся до працівника охорони будинку і попросив його передати повістку вказаній особі. Ніяких "загроз" або "спроб увірватися в дім", тим більше "залякати жінку і дитину" він, як ви бачите, не робив" , - відзначають у відомстві.
Раніше прес-служба партії "Батьківщина" повідомила, що в середу вдень співробітники СБУ намагалися увірватися до квартири заступника голови партії Немирі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас