Томенко вважає, що в Україні утверджується влада мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко вважає, що в Україні утверджується влада мільйонерів

Казна та Політика
870
В Україні завершується формування нової влади, яку можна визначити як "влада мільйонерів". Так заступник голови Верховної Ради, один з лідерів партії "Батьківщина" Микола Томенко прокоментував можливість призначення Секретарем Київради Галину Герегу, яка за версією журналу "Фокус" увійшла до списку 30 найбагатших людей України, повідомила прес-служба фракції.
Томенко назвав такий факт невипадковим, оскільки після того, як Уряд, Адміністрація Президента і голови обласних адміністрацій відпрацювали рік і відзвітували про свою роботу, то головним досягненням їх перебування при владі, на думку віце-спікера, виявилися сотні мільйонів доходів, і це, на його переконання, "лише задекларована їх частина".
"Отже, чергове призначення людини, яка довгий час працювала у великому бізнесі, підтверджує нинішнє правило: головною умовою перебування на посту в Україні є матеріальний стан", - заявив Томенко.
Він додав, що якщо дана тенденція зміцниться, то найближчим часом Україна зможе позиціонувати себе як держава, в якій при владі будуть "як мінімум гривневі мільярдери".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас