Баррозу буде в Києві 18-19 квітня і зустрінеться з українським керівництвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баррозу буде в Києві 18-19 квітня і зустрінеться з українським керівництвом

Казна та Політика
166
Президент Європейської комісії Жозе Мануель Баррозу в ході дводенного візиту в Україну 18-19 квітня візьме участь не тільки в Чорнобильському саміті, але і зустрінеться з вищим керівництвом країни.
Як повідомив українським журналістам напередодні візиту представник Європейської комісії Майкл Карнічніг, президент Єврокомісії в понеділок проведе зустріч з президентом України Віктором Януковичем, в ході якої сторони обговорять питання двосторонніх відносин.
"Наші двосторонні відносини дуже стійкі й амбітні. Президент Баррозу прибуде до Києва із зобов'язаннями поглиблювати ці двосторонні відносини, зокрема, за допомогою Угоди про асоціацію, за якою зараз сторони ведуть переговори", - зазначив Карнігніг.
За його словами, європейська сторона налаштована завершити ці переговори до кінця року.
Крім того, в ході зустрічі сторони мають намір обговорити політичну ситуацію в Україні, питання верховенства, порядок денний проведення економічних реформ, питання співпраці з Міжнародним валютним фондом. Очікується також, що український президент проінформує про виконання Плану дій щодо безвізового режиму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас