Затулін: між Медведєвим і Путіним немає розбіжностей щодо України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Затулін: між Медведєвим і Путіним немає розбіжностей щодо України

505
Якщо буде досягнуто домовленості щодо вступу України до Митного союзу, то це буде не особистий тріумф Путіна, а досягнення Медведєва, адже першою особою держави є Президент. Про це в прямому ефірі "5 каналу" сказав член Комітету Державної Думи РФ з питань СНД Костянтин Затулін.
"Я вважаю, що коли рішення про Митний союз буде ухвалюватись, то в будь-якому випадку документи будуть підписувати президенти, і в них є будь-яка можливість сказати, що це наші досягнення, а не досягнення наших прем'єрів. Все ж таки в наших державах перші особи - це президенти, а не прем'єри. В цьому сенсі Путін готує ґрунт для тріумфу не свого особистого, якщо міркувати таким примітивним чином", - відзначив Затулін.
Також він додав, що між Медведєвим і Путіним немає розбіжностей у питаннях відносин із Україною. "У них є розбіжності, в тому числі в оцінках сьогоднішньої операції в Лівії, але по Україні, я хочу вас запевнити, не шукайте чорну кішку в чорній кімнаті, де її немає, немає розбіжностей між Путіним і Медведєвим по Україні", - додав він .
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас