З розрахункових рахунків вкладників Банку Москви викрадено понад 4 млн рублів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З розрахункових рахунків вкладників Банку Москви викрадено понад 4 млн рублів

Кримінал
233
З розрахункових рахунків вкладників Банку Москви через систему інтернет-банкінгу було викрадено понад 4 млн рублів, порушено кримінальну справу за статтею КК РФ "Шахрайство". Про це ІТАР-ТАРС повідомив заступник начальника управління інформації і громадських зв'язків ГУВС по Москві Сергій Гуляєв, передає Прайм-ТАСС.
"У період з 13 по 14 квітня з шести розрахункових рахунків фізичних осіб в Банку Москви з використанням системи інтернет-банкінг проведено несанкціоноване списання грошових коштів на загальну суму понад 4,1 мільйона рублів", - сказав представник ГУВС.
Гуляєв підкреслив, що "таким чином невстановленими особами, в тому числі співробітниками Банку Москви, шляхом неправомірного впровадження в інформаційну систему банку скоєно шахрайство в особливо великому розмірі". Розслідуванням кримінальної справи займається Головне слідче управління при ГУВС по Москві.
Як раніше сьогодні повідомили ІТАР-ТАРС в Генпрокуратурі РФ, дану кримінальну справу про розкрадання коштів у Банку Москви було порушено на вимогу прокуратури.
В даний час Слідчий комітет при МВС Росії розслідує іншу кримінальну справу за статтею "Шахрайство", в якій також фігурує Банк Москви. За даними слідства, "невстановлені особи з числа співробітників Банку Москви спільно з співробітниками компанії "Прем'єр Естейт" з метою заволодіння чужими - бюджетними - грошовими коштами вчинили шахрайство шляхом отримання кредиту в розмірі близько 13 рублів". "Призначення кредиту - поповнення обігових коштів фірми "Прем'єр Естейт". Однак згодом грошові кошти, отримані за цим кредитом, були перераховані на особистий рахунок Олени Батуріної", - повідомили раніше в Слідчому комітеті.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас