Перший додатковий держбюджет Японії асигнує 47 млрд доларів на відновлення країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перший додатковий держбюджет Японії асигнує 47 млрд доларів на відновлення країни

Казна та Політика
113
Проект першого додаткового державного бюджету Японії на 2011 фінансовий рік, що почався 1 квітня, передбачає виділення 4 трлн ієн (понад 47 млрд доларів) на відновлення країни після руйнівного землетрусу і цунамі 11 березня. У понеділок інформагентства Кіодо і ІТАР-ТАРС оприлюднили його частковий зміст.
Найбільша сума в 13,3 млрд доларів асигнується на відновлення інфраструктури в зоні лиха. 5,6 млрд будуть витрачені на будівництво 70 тис. тимчасових будинків для постраждалих, 2,4 млрд - на спорудження 2 тис. тимчасових шкіл. 1,4 млрд отримають органи місцевої влади на забезпечення притулків для жертв стихії. Близько 1,3 млрд складуть пільги щодо медичного забезпечення. 1,200 млрд отримають госпіталі й інші медичні установи. Така ж сума виділяється сім'ям, чиї будинки постраждали від стихії, але лише вимагають ремонту, продовжуючи залишатися придатними для житла. 800 млн відпущені на ремонт риболовецьких портів та суден.
Правляча Демократична партія Японії досягла принципової домовленості з основними силами опозиції про схвалення даного проекту додаткового бюджету, який передбачається винести на розгляд парламенту до кінця квітня.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас