Експерти вважають метою візиту прем'єра Росії Путіна вступ України до митного союзу ЄЕП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти вважають метою візиту прем'єра Росії Путіна вступ України до митного союзу ЄЕП

Казна та Політика
228
Експерти вважають головною метою візиту прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна вступ України до митного союзу у рамках Єдиного економічного простору (Росія, Білорусь, Казахстан).
"Основне завдання, яке озвучуватиме прем'єр - митний союз. Я думаю, це важливий пункт його майбутньої виборчої програми, це інтеграція із країнами колишнього Радянського Союзу", - сказав виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко.
Колишній голова Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг Віктор Суслов також вважає, що візит Путіна насамперед повинен внести ясність у перспективи участі України в митному союзі.
"Найреальніші пропозиції такого високого рівня Україні може зробити тільки Росія", - сказав він.
Крім того, експерти вважають, що під час візиту буде обговорено можливі переговори, пов'язані із Всесвітньою торговельною організацією, а також надання Росією кредиту Україні й можливе україно-російське співробітництво в космічній й авіаційній промисловості.
Крім того, Суслов зазначив, що українські підприємства можуть одержати можливість взяти участь у багатомільярдній російській програмі переозброєння, що передбачає виробництво високотехнічної й наукомісткої продукції.
Як повідомляло агентство, експерти припускають одночасну участь України в митному союзі ЄЕП і зоні вільної торгівлі з Європейським Союзом.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас