Турчинов: Підписання газового договору в 2009 році контролювала вся Європа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Підписання газового договору в 2009 році контролювала вся Європа

Енергетика
360
Метою відкриття чергової кримінальної справи проти екс-прем'єр-міністра, лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко є недопущення її до участі в парламентських виборах у 2012 році, упевнений перший заступник керівника ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов.
"Всі ці справи (проти Тимошенко) не тільки сфальсифіковані - вони не мають ніякої перспективи навіть в судах, які діють в Україні", - заявив О.Турчинов на прес-конференції в понеділок у Києві.
При цьому він підкреслив, що газові переговори, які велися урядом під керівництвом Тимошенко наприкінці 2009 р. - на початку 2010 р., були "абсолютно відкритими і прозорими". "Підписання цього (газового) договору контролювала вся Європа", - підкреслив Турчинов.
Як повідомлялося, Генеральна прокуратура порушила ще одну кримінальну справу стосовно Тимошенко за перевищення влади і службових повноважень при укладанні газових контрактів в 2009 році. За словами першого заступника генерального прокурора України Рената Кузьміна, діями екс-прем'єра завдано збитків державі на понад 1,5 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас