Мінекономрозвитку і ЄБРР переглянули проектний портфель банку в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономрозвитку і ЄБРР переглянули проектний портфель банку в Україні

Валюта
204
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України і Європейський банк реконструкції та розвитку переглянули щорічний проектний портфель банку в Україні. Зустріч відбулася під головуванням заступника міністра економічного розвитку і торгівлі Анатолія Максюти та керуючого директора ЄБРР в регіоні Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії Олів'є Декампа. Про це УНН повідомили в прес-службі КМУ.
Як зазначив Максюта під час зустрічі, у пожвавленні економіки, яке спостерігалося протягом 2010 року та на початку 2011 року, є значний внесок міжнародних фінансових організацій, зокрема, Європейського банку реконструкції та розвитку: "Ми вдячні, що за часів кризи ЄБРР продовжував активну діяльність, нарощував свою присутність в Україні і особливо в сфері інфраструктури, яка сьогодні для нас важлива з різних точок зору".
Він також озвучив ключові завдання, на яких доцільно зосередити співробітництво сторін в 2011 році. Це, зокрема, підготовка нових інфраструктурних проектів у державному секторі економіки, а також початок діяльності Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та навколишнього середовища.
Чиновник повідомив, що на 21 квітня поточного року заплановано проведення першого засідання Керуючої групи Фонду в Києві: "Ми покладаємо велику надію, що ця діяльність значно поліпшить ситуацію з енергоефективністю та енергозбереженням в Україні". Крім того, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі вважає за доцільне продовжити спільно з ЄБРР навчальні заходи з питань управління закупівлями.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас