Прокуратура призупинила заборону на продаж алкоголю і сигарет у столичних кіосках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прокуратура призупинила заборону на продаж алкоголю і сигарет у столичних кіосках

484
Прокуратура Києва в понеділок, 4 квітня, винесла протест на пункти 2 і 3 рішення Київради №413/5225 від 23 грудня 2010 року, яким місця торгівлі у тимчасових спорудах загальною площею до 40 кв. м визнані непризначеними для продажу пива.
Опротестовані пункти обумовлюють зазначене обмеження та санкції за його недотримання.
Згідно з документом, протест прокурора зупиняє дію опротестованого акта і підлягає обов'язковому розгляду в десятиденний термін після його надходження.
Як раніше повідомлялося, Громадська організація (ГО) "Правозахист" отримала відповіді з Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Інституту законодавства Верховної Ради України на свої звернення з проханням дати оцінку рішенню столичної міськради.
Нагадаємо, 31 березня набрало чинності рішення Київської міської ради про обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива, вина і тютюнових виробів у місцях торгівлі, облаштованих у тимчасових спорудах загальною площею менше 40 кв м.
Заборона на торгівлю алкоголем і тютюном у кіосках була прийнята ще взимку. До другого кварталу підприємцям встановили адаптаційний період.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас